Romanian English French German Hungarian Italian
Primaria Tirnova, Caras-Severin

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Stema Primaria Tirnova, Caras Severin

Noutati

Anunt licitatie pasuni si pajiste alpina - Comuna Tirnova

Detalii:- Anunt licitatie pasuni.- Anunt licitatie pajisti alpine.

20.09.2017 - Anunt concurs promovare

Detalii aici.

06.09.2017 - Anunt concurs promovare

Detalii aici.

Anunt 03.03.2017 - concurs de promovare in grad

Primaria Comunei Tirnova - jur. Caras Severin organizeaza, la sediul sau din Tirnova nr. 376 in perioada 05.04.2017 - 07.04.2017, examen promovare in grad profesional in data de 05.04.2017 pentru functiile publice de executie din cadrul aparatului de specialitate al primarului. Mai multe detalii aici.

Anunt oncurs pentru ocuparea postului vacant

ANUNŢ 08.02.2017- Primaria comunei Tîrnova organizează în perioada 02- 03 martie 2017 , la sediul din comuna Tîrnova nr. 376, judeţul Caraş-Severin , concurs pentru ocuparea postului vacant -funcţie contractuală, din aparatul de specialitate al primarului comunei Tîrnova, conform H.G nr. 286 din 23 martie 2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, cu modificările şi completările ulterioare. 
Citeşte mai mult...

 

 

250x206

Strategia de dezvoltare

 

    primar_resize  

      Marea parte din spațiul rural românesc, prin peisajul său frumos și variat, are vocația naturală și culturală pentru practicarea turismului agricol și silvicol, ecologic și cultural, în toate variantele sale.

 

       Satul, prin economia sa, trebuie scos din economia naturală inchisă și întrodus în mediul de afaceri, iar economia rurală trebuie transformată, treptat, din economie de subzistentă in economie comercială compatitivă.

  

       Dorim, și este necesar, să realizam în Comuna Tîrnova capacități de producție diverse, cu parteneri interni și externi, aceasta fiind și principala condiție de îndeplinit pentru dezvoltarea într-un ritm corespunzător a zonei în care traim.


Prin amplasamentul său și oportunitățile care se deschid în perspectivă Comuna Tîrnova are toate șansele ca, într-un viitor nu foarte îndepărtat, să devina o comună de rang european.

 

WordIcon Strategia de dezvoltare a comunei Tirnova
 

 

Copyright ©2010 - Primaria comunei Tirnova

Toate drepturile rezervare.

Webdesign by INFOGHID.